Годишно
Премиум Хостинг
Бесплатен CMS шаблон, по сопствен избор, Веб продавница или страница
Цена: 3600 /1200 мкд
Во кошница Повеќе
 • Хард Диск
  5GB SSD
 • Трансфер на податоци
  Неограничено
 • SMS & Email
  Неограничено
 • Интеграција
  5 Домени
Месечно
Дединциран Сервер
Бесплатна CMS хостинг платформа, за поголема заедница и семејство
Цена: 4200 /3200 мкд
Во кошницаПовеќе
 • Процесор
  20x 3.60Ghz 10 Јадра
 • Рам
  16GB меморија
 • Хард Дискови
  2 x 1TB SSD
 • Брзина и Трансфер
  1Gbps Неограничено
Месечно
VPS Приветен Сервер
Бесплатна CMS паметна платформa, со вклучени системи - IOT, API и AI
Цена: 2400 /1200 мкд
Во кошница Повеќе
 • Процесор
  4 Јадра
 • Рам
  2GB Меморија
 • Хард Диск
  20GB SSD простор
 • Дата
  1TB Трансфер

Зошто треба да работите со нас?

Како работи македонската конкуренција, направете споредба.

Premium Hosting
.NetworkMIX

мкд3600 now 2400/год

ПРЕМИУМ ХОСТИНГ
Опционален избор на еден пакет

Интернет веб страница

Интернет продавница

Маркетинг агенција

Паметна платформа

Андроид Апликација

Во кошница Повеќе
Power Hosting
.MKhost.mk

мкд7990/год.

ПРЕМИУМ ХОСТИНГ
Опционален избор за еден пакет

Интернет веб страница

Интернет продавница

Маркетинг агенција

Паметна платформа

Андроид Апликација

Погледни целосна споредба
Hiena Hosting
.Uhost.mk

мкд9990/год

ПРЕМИУМ ХОСТИНГ
Опционален избор за еден пакет

Интернет веб страница

Интернет продавница

Маркетинг агенција

Паметна платформа

Андроид Апликација

Погледни целосна споредба

Филхармонија (API) Балансирање

Вештачка интелигенција, систематизација, оптимизација и сихронизација, за успешна имплементација на мрежен безбедносен систем.

 

Load Balancing

[1] Кориснички Интерфејс

Администратор, што ќе овозможи заштеда на време, контрола и ред во апстрактните делови со динамични рамки ...

[2] Балансирање на оптоварувањето

Систематизација, сихронизација и оптимизација ќе овозможат точен проток на податоци за целосна контрола ...

[3] Бизнис на Дланка

Паметна платформа за успешен бизнис и секундарна статистика во дланка, овозможено преку паметен уред ...